Daftö Resort

Camping på Daftö Resort är en fantastisk upplevelse för den som vill njuta av naturen och havet. Campingplatsen är stor och välorganiserad, med flera olika boendealternativ att välja mellan, allt från campingtomter till lyxiga villavagnar. På området finns också flera faciliteter och aktiviteter, såsom restauranger, butiker, tennisbanor, minigolf, och vattenparken Daftöland, som är en populär attraktion bland både stora och små. För den som vill ta det lite lugnare finns också fina vandringsleder och badplatser att utforska i närheten. Campingplatsen har en vacker belägenhet vid havet, vilket ger en härlig känsla av närhet till naturen. Många av boendealternativen ligger också nära stranden, vilket gör det lätt att ta ett dopp eller bara njuta av solen och den friska luften. Att campa på Daftö Resort är en upplevelse som passar både familjer och par som söker efter en avkopplande semester eller en mer aktiv vistelse med massor av roliga aktiviteter att välja mellan. Med närheten till Strömstad och andra sevärdheter i området finns också möjlighet att utforska mer av Västkusten och dess vackra natur och kultur.

Campingtomter

Campingtomterna på Daftö Resort är välutrustade och har en fantastisk belägenhet nära havet. Det finns ett antal olika tomtyper att välja mellan, beroende på ens behov och önskemål. De flesta campingtomterna har eluttag och möjlighet att koppla upp sig mot vatten och avlopp. Tomterna är också väl skuggade av träd och grönska, vilket ger en känsla av avskildhet och privatliv. Campingplatsen erbjuder också möjlighet att hyra grillplatser och picknickbord för att göra det lätt att tillaga och äta utomhus. Det finns också flera servicehus på området med duschar, toaletter och tvättmöjligheter som är välunderhållna och rena. För den som vill ha extra lyx och bekvämlighet finns det också möjlighet att boka en ”premium”-tomt, som har en egen toalett och dusch och ligger nära stranden. Generellt sett är campingtomterna på Daftö Resort av hög kvalitet och erbjuder allt som behövs för en bekväm och trivsam vistelse i naturen.

Husbilsplatser

På Daftö Resort finns det flera olika platser för husbilar att välja mellan, beroende på vad man önskar. Vissa platser är enklare och har en begränsad yta, medan andra erbjuder mer utrustning och bekvämligheter. Oavsett vilken typ av plats man väljer så finns det tillgång till elanslutning (10A) och vattenpåfyllning på alla platser. Vissa platser har också avloppstömning och/eller privat badrum. En del platser har havsutsikt och andra ligger mer skyddat. Platserna är lättillgängliga och man har nära till campingens olika aktiviteter och faciliteter.

Fiske

Fiskemöjligheterna vid Daftö Resort är många och varierande, med flera populära fiskevatten i närheten av campingplatsen. Bland annat kan man fiska i havet längs Västkusten, eller i någon av de många sjöar och älvar som finns i området. Vid campingplatsen finns också en populär fiskebutik, där man kan köpa allt från fiskeutrustning till beten och tillbehör. Personalen i butiken är kunnig och hjälpsam, och kan ge råd och tips om vilka fiskeplatser som är bäst för dagen eller vilken utrustning som är lämpligast för olika typer av fiske. Bland de populära fiskarterna som man kan fånga vid Daftö Resort finns t.ex. abborre, gädda, torsk, makrill, lax och havsöring. Fisket är generellt sett tillåtet för alla, men det kan finnas vissa regler och bestämmelser som man behöver följa beroende på fiskeplats och fisketyp. För den som vill lära sig mer om fiske eller vill ha hjälp att komma igång finns också möjlighet att boka guidade fisketurer eller ta fiskelektioner på plats. Sammantaget är fiskemöjligheterna vid Daftö Resort många och lockande för den som vill utforska Västkustens fantastiska fiskevatten.

The Bistro

Restaurang The Bistro vid Daftö Resort är en populär restaurang som erbjuder en varierad meny med mat och dryck för alla smaker och preferenser. Restaurangen har en elegant och avslappnad atmosfär med havsutsikt, vilket skapar en unik miljö att njuta av maten i. På menyn finns en mix av svenska och internationella rätter, inklusive grillade kötträtter, fisk- och skaldjursrätter, pasta, sallader och vegetariska alternativ. Restaurangen använder högkvalitativa råvaror och arbetar med lokala leverantörer för att erbjuda mat av högsta kvalitet. Utöver maten har The Bistro också ett brett utbud av drycker, inklusive vin, öl och cocktailar, som man kan njuta av på den mysiga terrassen med utsikt över havet. Restaurangen är öppen både för lunch och middag, och det är rekommenderat att boka bord i förväg för att säkra sin plats. Sammantaget är The Bistro en restaurang som är väl värd ett besök för den som vill ha en unik och smakfull matupplevelse på Daftö Resort.