I år kör vi temat FISKEDESTINATIONER på mässan i båtens konferensavdelning.
Över 30 destinationer kommer presentera sig på plats.
Du kommer få veta NÄR, VAR och HUR får du det bästa fisket i Sverige och i världen.

Föredrag

Vildaste vildmarken i Sverige – Älvdalen.

Utom räckhåll för mobiltelefoner, vid vackra Österdalälvens strand ligger Älvdalens Fiskecenter. Här huserar flugfiskeguiden Stefan Larsson. Han kan bjuda på en fullfjädrad flugfiskebutik och högkvalitativ service när det gäller både fiske, guidning och boende.
Möt Stefan Larsson på Fiskekryssningen där han berättar om de 20 mil strömmande vatten och ca 400 tjärnar och sjöar som finns i hans karga och trolska hemtrakter.

www.alvdalenfiske.com

Föredrag

Fishingguide  in Sweden

Vi är en guidepool med guider från Skåne till Norrbotten. Vi har fiskeguider med olika inriktningar och specialitéer som kan guida i bäck, sjö, älv, skärgård och hav.
Vi har även en egen app som heter FishingGuide. I den hittar ni guider, skolor, fiskebutiker, kurser, båtar och fiskekort. Appen kan du ladda hem från Appstore eller Google Play.
Träffa oss på Fiskekryssningen och få råd, tips och inspiration inför ditt nästa fiske!
www.fishingguideinsweden.com

Föredrag

Visit Karlskoga Degerfors

Nära Karlskoga ochDegerfors har du närhet till fiskmöjligheter året runt. Vi har fina put and take-vatten med röding och regnbåge. Stor abborre, gös och gädda kan du få i de flesta av våra hundra sjöar. Du kan hyra båt eller använda iläggningsplatserna för din egen. Vill du hyra en egen sjö, eller anordna en vildmarkskonferens med aktiviteter? Det går alldeles utmärkt! Den odlade fisken producerar vi själva, med omsorg om fisken och med sportfiske som mål. Naturligtvis erbjuds lättillgängliga fiskekort via mobilen.
www.visitkarlskogadegerfors.se

Föredrag

Kallax Flyg

Välkommen till oss på Kallax Flyg. Upplev ett storslaget fiske efter röding , harr och öring i en fantastisk och orörd natur i väglöst land i norra delarna av Sverige och Norge. Vi har baser i Kurravaara, Nikkaluokta, Abisko och Alta, och med helikopterns hjälp tar vi dig med till platser du tidigare drömt om att få besöka.
Ring eller maila oss gärna så hjälper vi dig att få ditt livs upplevelse.
Kallax Flyg 0980-81000 eller kallaxflyg.se

Föredrag

Lilla Malma Sportfiske & Fiskeresor

Lilla Malma Sportfiske i Malmköping, en flugfiskeanläggning en timme från Stockholm där nybörjare och erfarna kan delta i flugfiskekurser som hålls av Thomas Berggren. Hela anläggningen med fiske och boende kan också hyras av fiskande sällskap. 
Från och med 2016 arrangerar vi även fiskeresor till Island med blandade destinationer där vi har fantastiskt fiske efter lax, öring och röding. På dessa resor kan man följa med för att enbart fiska eller samtidigt passa på att få instruktioner från en certifierad instruktör.
Läs mer om oss.

Föredrag

Hembre Gård

Laxfiskecamp vid Stjördalselva i  Norge.
www.hembregard.no

Föredrag

 Meråker bruk

På Renå Gård i Meråker, Norge, finns fint fiske i strömmande vatten efter så väl lax som öring.
www.merakerbrug.se

Föredrag

 Fjäll & Fiske i Tärnaby

Stor öring och röding i fin fjällmiljö i trakterna runt Tärnaby och Hemavan.
www.fjellfiske.se