worlshops-intro-parallax

På Fiskekryssningen finner du  over 20 ulike workshops du kan delta på!

Landets ledande sportfiskeexperter kommer ge dig tipsen och trixen du längtat efter under dygnet du befinner dig på Fiskekryssningen. Varje workshop varar 1-2 timmar. Ni är en mindre grupp på cirka 10-20 personer samt en eller flera experter som demonstrerar, instruerar och/eller berättar om ett specifikt ämne.
Det detaljerade workshoprogrammet kommer att presenteras efter hand som det blir klart. Anmälan gör du via vårt formulär som kommer finnas här när programmet är helt klart.
foredrag-intro-parallax
Det kommer att pågå flera föredrag på tre scener parallellt, så här gäller det att välja!
På stora scenen, Starlight, kommer våra två dragplåster – Gunnar Westrin och Martin Falklind att uppträda med helt nya föredrag. På Starlight har även Sportfiskarna ett intressant föredrag. Här är det bara att slå sig ner i en fåtölj och låta sig underhållas. Ingen föranmälan och du kan komma och gå när du vill.

På Moonlight, som är en något mindre scen, kommer flera spännande fiskeprofiler att dela med sig av sina erfarenheter. Vilka det blir, presenterar vi under våren och sommaren här på Fiskekryssningen.se.
Till Moonlight behövs heller ingen föranmälan och du kan gå och komma som du vill.

Har du en önskeföreläsare eller önskeämne? Maila ditt förslag till maria.alander@aller.se

Listan över alla föredrag finner du här.

sportsfiskemässa-intro-parallax
På båtens konferensavdelning kommer det att äga rum en mässa i miniformat. I år kommer vi att ha temat ”Fiskedestinationer”.
Var, när och hur hittar du de bästa fiskeplatserna  Sverige och i världen?
Mässan är öppen från klockan 09.30 till 15.30 och du kommer och går som du vill i konferensavdelningen.

Aktivitetslista och anmälan

Aktivitetsanmälan
Platser